Kromatik Egzersiz – 1

Gitarda Kromatik Egzersiz Çalışmaları

Kromatik egzersizlere yapancı değilseniz aşağıdaki egzersizi de zorlanmadan çalabilirsiniz. Pena ile çalıyorsanız alternate picking yapın, parmak  ile çalıyorsanız i ve m parmaklarınızı kullanarak çalın.

Yavaş tempoda bir kaç kere çalıp aşama aşama hızı arttırın. Sabit hızda çalmak için metronom kullanmayı unutmayın. Metronom için linkini vereceğim siteyi kullanabilirsiniz  https://www.metronomeonline.com/

Aşağıdaki oynatıcı yardımıyla egzersizi dinleyebilirsin.

Jpg olarak görüntüle

Kromatik Egzersiz – 1 | Chromatic Exercise

Musa Çetiner

Uzun zamandır gitar dersi veriyorum, edindiğim tecrübeleri hazırladığım kitaplar ve buradaki yazılarımla paylaşıyorum. Çok uzun zamandır şarkıların notalarını profesyonel bir şekilde yazıp, sitemde paylaşıyorum. Umarım müzik ve gitarla ilgilenen herkes için faydalı olur.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.