Dedublüman – Günü Gelir – Gitar Tab

Günü Gelir, Gitar Tab. Sözü ve müziği Mustafa Yavuz / Besim Talı ikilisine ait olan bir Dedublüman şarkısı. Şarkının orjinal tonu olan Re Karar sesinde notaya aldım. PDF ve İmaj formatlarında görüntüleyebilir, notasyonu dinleyerek doğru bir şekilde çalışabilirsiniz.

Akor: akor.gitaregitim.net/gunu-gelir-akor-orjinal-ton/

Notasyonu Dinle

Günü Gelir – Dedublüman by Musa Çetiner

İmaj Biçiminde Görüntüle

Günü Gelir - Gitar Nota ve Tab
Günü Gelir – Gitar Nota ve Tab
Günü Gelir - Gitar Nota ve Tab - 2
Günü Gelir – Gitar Nota ve Tab – 2

PDF Biçiminde Görüntüle

Pdf İndir
Pdf İndir

Dedublüman grubunun Günü Gelir şarkısının gitar tabı bu yazımın konusuydu. Grubun diğer şarkılarına da sitemde ulaşabilirsiniz. Ben sizin için buraya bir tane ekliyorum Sen Bilmezsin – Gitar Tab. Soru, görüş, öneri ve isteklerinizi yorumlara yazabilirsiniz. Teşekkürler.

Musa Çetiner

Uzun zamandır gitar dersi veriyorum, edindiğim tecrübeleri hazırladığım kitaplar ve buradaki yazılarımla paylaşıyorum. Çok uzun zamandır şarkıların notalarını profesyonel bir şekilde yazıp, sitemde paylaşıyorum. Umarım müzik ve gitarla ilgilenen herkes için faydalı olur.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.